Щоб приготувати печінку в вершковому соусі, нам знадобляться наступні інгредієнти:

1) Печінка куряча – 0,5 кг
2) Цибуля – 3 шт.
3) Борошно – 3-4 столові ложки
4) Сіль, перець – за смаком

Для соусу нам також потрібні:

1) Плавлений сир – 2 шт.
2) Молоко – 250 г
3) Борошно – 2 ст. л.
4) Вершкове масло – 50 г
5) Мускатний горіх, сіль, цукор – по одній щіпці

Для початку нарізаємо печінку на шматочки й паніруємо в борошні, після чого обсмажуємо її до золотистої скоринки й перекладаємо в каструлю.

Обсмажуємо на сковороді нарізану півкільцями цибулю.

У сотейнику топимо вершкове масло, додаємо борошно і повільно вливаємо молоко. Додаємо сіль, перець та мускатний горіх.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Соус знімаємо з вогню та додаємо нарізаний кубиками плавлений сир, після чого розмішуємо до однорідної консистенції.

Перемішуємо з печінкою та тушкуємо протягом 2-3 хвилин.

Готово!