Київська поліція розпочала розшук невідомого, який виносить метал з місця будівництва метро на Виноградар. Відео, на якому зображений чоловік із пакетом металолому, опублікували в мережі.

На відео видно, як чоловік, одягнений у чорний одяг, входить на будівельний майданчик і виносить із нього метал у пакеті. Він повторює цю процедуру кілька разів.

Поліція зацікавилася цим відео і розпочала розшук невідомого. Поліціянти вже ознайомилися з кадрами, на які потрапив чоловік.

В КП “Київський метрополітен” повідомили, що розірвали договір з АТ “Київметробуд”. Саме ця організація мала б організувати охорону об’єкта будівництва.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В метрополітені подякували небайдужим громадянам за пильність і попросили їх повідомляти правоохоронців про подібні випадки.

Нагадаємо, будівництво метро на Виноградар у Києві було заморожено. Ще на початку цього року міські чиновники запевняли, що роботи будуть відновлені попри війну.