Після загибелі керівників приватної військової компанії Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна в авіакатастрофі члени ПВК “Вагнера” можуть влаштувати черговий похід на Москву, вимагаючи зміни військового керівництва РФ.

Колишній депутат Держдуми та опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що вагнерівці налаштовані змістити путінський режим та вже починають переходити на бік росіян, що воюють на території України проти російських військ – це бійці легіону “Свобода Росії” та Російського Добровольчого Корпусу (РДК).

Пономарьов сказав, що “цей процес почався”.

На його думку, серед вагнерівців зростають протестні настрої, вони шукають собі “вожака”. Тож їхніми лідерами цілком можуть стати очільники легіону та РДК.

Нагадаємо, днями американські ЗМІ припустили, що очолити вагнерівців може Віктор Бут, якого називають “торговцем смертю”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

До 2022 року він був в’язнем у США – йому присудили 25 років в’язниці за нелегальну торгівлю зброєю, однак потім Штати обміняли його на американську баскетболістку Брітні Ґрінер.

У липні 2023 року стало відомо, що Бут став кандидатом від Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) до законодавчих зборів Ульяновської області.