Співачка alyona alyona після падіння на сцені Євробачення 2024 дала відповідь критикам. Їй вистачило всього однієї фрази, щоб поставити їх на місце.

Конфуз стався під час генеральної репетиції першого півфіналу у Мальме, Швеція. Реперка впала, але швидко піднялася та проспівала свою партію так, як потрібно. Після виступу Альона сказала, що так би вчинила кожна українська жінка.

Причиною падіння став її важкий костюм, вага якого становить 3 кг. Співачка випадково наступила на кольчугу, яка стала довшою, але обійшлася без травм. У неї тільки подряпини, зламаний ніготь, а сам костюм трішки деформувався та порвався.

“Я встану і піду зачитаю ще краще, бо я вже маю досвід, як впасти і встати”, – сказала зірка.

Фанати Євробачення навіть знайшли символізм у цьому інциденті, заявивши, що номер учасниць та конфуз однієї з них втілює боротьбу українців з труднощами. У коментарі журналістам Альона сказала, що падіння не вплинуло на її здоров’я.

Падіння Альони не потрапило на офіційний запис з камер, а інцидент зафільмували деякі глядачі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співачку підтримали в українському шоубізі. Так, шоувумен Монро назвала Альону глибою, бо після такого викиду кортизолу важко співати, а їй вдалося.

Блогер Ваня Рассел зауважив, що це дуже символічно: впала, піднялася та продовжила. Це схоже на наше життя.

Самі учасниці з України запустили флешмоб із мемами на цю тему. Наприклад, Jerry Heil пригадала, як сама впала в оркестрову яму на сцені.