Російські терористи вранці у п’ятницю, 22 березня, влаштували черговий масштабний обстріл українських міст, атакуючи ракетами і “шахедами”, що не залишилося без уваги українських медійний діячів. Деякі з них прокинулися від тривоги та заховалися за двома стінами, інші – спустилися в укриття.

Відомо, що постраждали та були вбиті люди, які не встигли заховатися. Як зірки і впливові українці прокоментували обстріл РФ.

Українська співачка Анастасія Приходько цієї ночі не залишилася вдома, а спустилася в метрополітен. Зірка показала фото та розповіла, що ненавидить свій костюм, який завжди одягає під час обстрілів.

Актор Тарас Цимбалюк не стримував емоцій: “Наш ах*й від нинішнього буття навряд скине обороти без потрібної концентрації єднання! Тільки щоденний донат – єдиний вихід”. Він закликав допомагати захисникам на тлі фото знищеного російською ракетою автобуса.

Сімʼя телеведучого Григорія Решетніка вже другу ніч проводить на паркінгу з дітьми. Однак настрій у зірок був бойовий, тож вони коротко написали: “Вистоїмо”.

Ведучий Андрій Бедняков закликав українців “триматися”, а також пропросив гідної відповіді терористам за все завдане ними горе.

В укритті провів ніч також співак Дмитро Монатік, а шоувумен Монріта ховалася від російської атаки в коридорі. Співачка Тіна Кароль назвала пʼятницю “страшною” та закликала “тримати небо і стрій”. Зірка також поспівчувала усім, хто постраждав від тероризму РФ.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Друга поспіль ніч масованих обстрілів. Росія бʼє по енергетичній інфраструктурі, намагаючись занурити нас у темряву. Також постраждала ДніпроГЕС – ворог знову ставить Україну на межу катастрофи, як уже вчинив на Херсонщині. Світ не має просто споглядати це. Україні потрібен захист”, – потужно відреагувала перша леді України Олена Зеленська.