У Збройних Силах України прокоментували логістику ворога через Кримський міст, оскільки росіяни бояться за нього.

За словами начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитра Плетенчука, Кримський міст, по якому завдавали удару ЗСУ, може не витримати навантаження через отримані раніше пошкодження.

В етері “Еспресо” він також зазначив, що російські Телеграм-канали підтверджують наявність побоювань у ворога. Внаслідок успішної операції СБУ та ВМС, яка призвела до пошкодження Кримського мосту, подальша експлуатація залізниці унеможливлена.

Нині росіяни не можуть використовувати міст у повному обсязі для логістики, але це не заважає їм перекидати особовий склад вантажівками чи деякі зразки озброєння цим шляхом.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Росія перейшла на використання сухопутних маршрутів для постачання особового складу на окуповану територію України після неодноразових атак на Керченський міст, де майже повністю припинено рух транспорту.

Політики, експерти та військові неодноразово заявляли, що Кримський міст буде знищено. Росія незаконно збудувала його через Керченську протоку після анексії Криму.