Українська акторка Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова повідомила, що вступила до лав ЗСУ.

Відповідне рішення артистка прийняла ще 2022 року. Утім, тоді їй відмовили в службі, мовляв, її час ще не настав. Днями у своєму Facebook Марія показалася у військовій формі та повідомила, стала військовослужбовицею.

“2022 року, стоячи в величезній черзі в ТЦК, мене не взяли зі словами: “Настане і твій час”. Ось він і настав!  Я стаю на захист своєї країни!” – повідомила акторка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Разом із тим Агапітова звернулася до фанів з проханням про допомогу. Акторка зізналась, що їй видали все необхідне для служби, однак із забезпеченням жінок доволі складно. Марії необхідна броня, яка буде саме жіночою. Однак артиста не в змозі придбати все самостійно, тож вона оголосила збір на 50 тисяч гривень.

“Мені необхідна хороша броня, бо я ще хочу мати дітей і вийти на сцену. Мені видали все необхідне, але жіночого, тим паче анатомічного, на жаль, немає. А найжахливіше, що для жінок все вдвічі дорожче”, – поділилася артистка.