Цей салат може прикрасити святковий стіл, а також буде приємним доповненням щоденного раціону. Щоб його приготувати нам знадобиться:

1) буряк – 2 шт.
2) цибуля – 1 шт.
3) волоський горіх – 100 г
4) козячий сир – 150 г
5) олія оливкова – 2 ст. л.
6) сіль, перець – за смаком

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

  • запікаємо в духовці буряки до м’якості, після чого нарізаємо її півкільцями
  • дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору.
  • обсмажуємо волоські горіхи на сухій сковороді і дрібно рубаємо їх
  • нарізаємо кубиками сир
  • з’єднуємо всі інгредієнти в одній ємності, додаємо олію, сіль, перець.