Збірна України з футболу розпочала свій шлях на чемпіонаті Європи-2024 з поразки. Підопічні Сергія Реброва в стартовому матчі поступилися збірній Румунії з рахунком 0:3.

Аналітики вже визначилися з найгіршим та найкращим гравцями збірної України в цьому матчі. Однозначно, найгіршим став воротар Андрій Лунін. Голкіпер мадридського “Реала” припустився двох грубих помилок, які призвели до голів, і отримав низькі оцінки від статистичних порталів. Who Scored виставив йому 3,8 бала, а SofaScore – 4,9.

Щодо найкращого гравця, то тут думки експертів розійшлися. Who Scored віддав цю перемогу Володимиру Бражку, який вийшов на заміну в другому таймі та отримав 6,7 бала. А SofaScore визначив найкращим Михайла Мудрика, виставивши йому 7,4 бала.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Однак важливо зазначити, що обидва гравці, і Бражко, і Мудрик, увійшли до топ-2 у складі збірної України в обох рейтингах.

Поразка від Румунії викликала шквал емоцій в українських вболівальників. Багато хто звинувачує футболістів у відсутності мотивації та азарту. До фанатів звернувся капітан збірної Олександр Зінченко, закликавши їх до єднання та підтримки команди.