Відома українська артистка Наталія Могилевська знову потрапила в поле зору шахраїв, які намагаються обдурити людей, використовуючи її ім’я.

Нещодавно в соціальних мережах з’явилася інформація про дитячий конкурс талантів, нібито організований Могилевською. Шахраї, які назвалися організаторами шоу, заманюють людей обіцянками слави та багатства, а також за гроші приймають заявки від учасників.

Співачка поспішила запевнити своїх фанатів, що не має жодного стосунку до цього конкурсу.

“Хочу застерегти вас від шахрайства! Вся правдива інформація про мою діяльність публікується лише на моїх офіційних сторінках”, – написала Могилевська в Instagram.

Це вже не перший випадок, коли шахраї використовують ім’я співачки для своїх брудних схем. Раніше вони намагалися обдурити людей, рекламуючи від імені Могилевської нібито чудодійні медичні препарати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співачка закликає своїх фанатів бути пильними та не дати себе обдурити.

“Будь ласка, не вірте сумнівним оголошенням в соцмережах! Не перераховуйте гроші незнайомцям! У разі сумнівів зверніться до правоохоронних органів”, – застерігає Могилевська.