Другий бій між українським чемпіоном Олександром Усиком та британським боксером Тайсоном Ф’юрі відбудеться вже цього року.

Очікується, що це станеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Про це повідомив організатор боїв у Саудівській Аравії Туркі Аль-Шейх.

Ф’юрі активував опцію на реванш після своєї поразки в першому бою. Нагадаємо, що Усик переміг британця 19 травня роздільним рішенням суддів, зберігши пояси WBO, WBA, IBO та IBF, а також відібравши у британця титул WBC.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після перемоги Усика виникла загроза, що Міжнародна боксерська федерація (IBF) може забрати у нього чемпіонський пояс через непроведення обов’язкового захисту проти хорвата Філіпа Хрговича. Проте команда українського боксера подала запит до організації з проханням зберегти титул і відтермінувати обов’язковий захист. Якщо запит буде задоволено, у реванші на кону будуть усі чотири головні пояси та звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Цей бій стане важливою подією у світі боксу, оскільки Усик став першим абсолютним чемпіоном світу у надважкому дивізіоні у XXI столітті, повторивши досягнення Леннокса Льюїса, який здобув цей статус у 1999 році.