Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко поділився подробицями стосунків зі співачкою Іриною Білик, з якою раніше зустрічався.

Він зізнався, що вони майже не спілкуються з кінця минулого року через непорозуміння і образи. Але вони мають певну домовленість.

За словами Коляденка, причиною розриву стосунків стала поведінка співачки та її рішення, які йому не сподобалися. Зокрема, він розповів, що після досягнутої домовленості про спільний тур, Ірина раптово змінила плани і поїхала в тур з іншим виконавцем.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я був засмучений, але потім отримав іншу пропозицію щодо туру з виставою, і коли Ірина поїхала зі своїм новим партнером, я вирушив у тур з виставою,” – сказав Коляденко в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Коляденко підкреслив, що вирішив рухатися далі і більше не прив’язуватися до колишньої. Він зазначив, що вони мали домовленість не втручатися в особисте життя один одного.