Російський гуморист Максим Галкін відреагував на нещодавній ракетний обстріл Харкова, під час якого постраждав будівельний гіпермаркет, загинули та отримали різні поранення цивільні люди.

У своєму Instagram Галкін висловив обурення злочинними діями росії, зазначивши, що наслідки цього нападу є жахливими, оскільки були вбиті невинні люди. Він поділився фотографією маленького хлопчика, який здавав ДНК для пошуку свого зниклого батька, що працював у відділі декору магазину.

Під фото Галкін написав, що батько хлопчика не повернувся з роботи. ДНК може стати єдиним способом, аби знайти рештки рідної людини, або визначити, що її немає посеред згарища.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою”, – зазначив шоумен.

Нагадаємо, що 25 травня росія здійснила авіаційний обстріл Харкова, внаслідок якого два КАБи влучили у будівлю гіпермаркету “Епіцентр”. Станом на 26 травня, відомо про 14 загиблих та 43 постраждалих. Під завалами могли залишитися ще 17 людей, серед яких є 12-річна дівчинка.