З баклажанів можна приготувати дуже смачну ікру, потрібно лише дотримуватися пропорцій. Варто зазначити, що ще смачніша ікра буде, якщо додати помідори та часник.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смачної баклажанної ікри з цибулею, помідорами та часником.

Інгредієнти:

  • баклажани – 3 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 6 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • оцет – 1 ст. л.
  • сіль, перець (червоний і червоний) за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

Баклажани нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді до м’якості.

Окремо обсмажуємо цибулю до м’якості, додаємо натерті на терку очищені помідори, солимо та тушкуємо на повільному вогні, поки випарюється рідина.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Додаємо баклажани, подрібнений часник, оцет, перець та тушкуємо ще 10 хвилин.

Готову ікру можна їсти одразу, а можна законсервувати.