Щоб засолити оселедець за рецептом фінських моряків, нам знадобляться такі інгредієнти:

1) оселедець – 2 шт.;
2) цибуля – 2 шт.;
3) гостра гірчиця – 2 ст.
4) французька гірчиця – 2 ст.л.;
5) сіль – 0,5 ч.л.;
6) мед – 1 ч. л.;
7) лимонний сік – 2 ст.
8) оцет – 2 ст.л.;
9) олія – 100 мл.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

  • Рибу нарізаємо тонкими скибочками
  • Нарізаємо півкільцями цибулю, заливаємо овоч оцтом і додаємо трохи окропу. Залишаємо на 10 хвилин
  • Змішуємо в окремій ємності два види гірчиці, лимонний сік та олію.
  • В іншу ємність викладаємо рибу, наступним шаром кладемо цибулю, а зверху заливаємо усі інгредієнти маринадом.
  • Залишаємо в холодильнику на добу.

Готово!