Ввечері 6 грудня ліквідували одіозного екснардепа-зрадника Іллю Киву. Його співмешканка розповіла російським засобам масової пропаганди, що його задвохсотили, поки той ховався в лісі. Вистачило двох пострілів.

Хто стоїть за ліквідацією зрадника

Тіло екснардепа від партії зрадників “ОПЗЖ” надвечір знайшли у Підмосков’ї. За даними низки українських ЗМІ, це справа рук СБУ.

Ввечері російські телеграм-канали повідомили, що Киву знайшли на території паркової зони готелю “Велич Country Club” у селі Супонєво. За інформацією тг-каналу Mash, на правій скроні у нього була різана рана, на лівій частині обличчя – гематома.

Пізніше в російських ЗМП розкажуть, що у Киви було два кульові поранення. Один постріл був у груди, а другий – контрольний – у голову. За словами іншого зрадника України Олега Царьова, який теж, до речі, нещодавно виліз із лікарні після нападу, Кива знав, що за ним слідкують і що навіть готувався замах.

Деталі вбивства від співмешканки Киви

Як пише телеграм-канал Baza, співмешканка Іллі Киви розповіла слідчим, що ексдепутат завжди намагався дотримуватися запобіжних заходів. Наприклад, він щоразу йшов до лісосмуги на території готелю, щоб записати відео. Робив це для того, щоб не можна було визначити місцевість, де він перебуває.

За однією з версій, Кива міг також вирушити до лісу, щоб записати ролик для свого телеграм-каналу.

Еволюція чи деградація Киви

Загибелі зрадника України зраділи і в Росії. За свою довгу “політичну кар’єру” Ілля Кива встиг побувати в АТО, побути командиром у “Правому секторі”, де він, зокрема, закликав нищити сепаратистів і московитів.

2019 року він приєднався до проросійської “ОПЗЖ” – і росіяни стали для нього “братами, а Путін – вєлікім”. Після початку повномасштабного вторгнення Кива боягузливо накивав п’ятами до Москви, де продався московським пропагандистам. Причому жанр обрав найтрешовіший. То бризкав слиною на каналі головного пропагандиста Соловйова, де майже лице в лице розповідає ведучому, що ізраїльським євреям час переїхати на захід України. В ефірі російського пропагандистського “Першого каналу” розмахує руками та криє “останніми словами” президента Зеленського.

У Держдумі РФ його вбивство назвали “беспределом”, проте своїм для росіян він так і не став.

Реакція українців у Мережі

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після смерті Киви вибухнула й українська мережа. Там було свято. Українці пригадали йому абсолютно все. Записали Киву і до зведення Генштабу, подарували йому квиток на концерт Кобзона. Мережа дружньо поминала фруктову тарілку. Не забули і про “маленького гвинтика”.

Переймаються користувачі і майновими питаннями. Кому ж тепер дістанеться Кивина жомова яма.

Ось найкращі коментарі під минулим відео:

  • Побачив кремль – і помер від його краси.
  • Гріх радіти, але радію, дуже гарна новина.

Підхопили хвилю радості й топові українські компанії. Як-то кажуть, труп Киви став популярнішим за живого, але то вже тепер історія.