Українська військовослужбовиця Євгенія Емеральд після скандальних звинувачень у бік свого колишнього чоловіка Євгена Стипанюка погодилася пройти перевірку детектором брехні.

Як повідомляє Телеграм-канал Show must go on, “Жанна Д’Арк” була гостею телевізійного проєкту “Говорить вся Україна”. Результати перевірки мають стати відомими наступного тижня, коли випуск покажуть в етері.

Євгенія Емеральд пішла на такий крок, аби довести, що не брехала роблячи заяви про домашнє насилля з боку свого колишнього чоловіка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, Емеральд на початку жовтня звинуватила Євгена Стипанюка у знущаннях. Жінка каже, що він погрожував їй вбивством та цькував.

У програмі “Говорить вся Україна” анонсували, що у студії телеглядачі почують версію від матері Стипанюка. Також на програму запросили усіх жінок, що мали стосунки з Євгеном.