У Єгипті акула напала на туриста з Росії і роздерла його на очах у сотень відпочиваючих. Інцидент стався на курорті Хургада, який користується великою популярністю у мандрівників із країн СНД.

Як повідомила журналістам очевидиця трагедії, хижак підплив до пляжу Dream Beach, зробивши спробу нападу на туристів, що купаються у воді.

«Дівчина встигла врятуватися, він прийняв удар на себе. Страшна річ, он останки цього хлопця лежать. Мене трясе. Просто на моїх очах акула зжерла хлопця», – розповіла вона.

Співрозмовник уточнив, що акула з’їла 23-річного Володимира Попова з Архангельська. У МЗС РФ також підтвердили інформацію про загиблого росіянина.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Хлопець загинув на очах у свого батька, розповіла виданню Baza їхня сусідка в Хургаді. Попов переїхав із батьком у Хургаду кілька місяців тому, там вони купили квартиру та оселилися у житловому комплексі “British Resort”.