Російська машина пропаганди на телебаченні працює як годинник, але нерідко навіть там трапляються збої, коли правда проривається прямо в ефір. Так сталося під час трансляції шоу «60 хвилин» із Ольгою Скабеєвою.

Автори програми зателефонували по відеозв’язку польському експерту, очікуючи, що на тлі суперечки між Києвом і Варшавою він почне на всю країну ганьбити українську владу.

Але цього не сталося, а вийшло протилежне. Фахівець зазначив, що те, що відбувається зараз, — найкраще, що Польща могла собі уявити, оскільки Україна вирішує за неї усі стратегічні завдання.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На цей момент курс двох країн повністю збігається, тому Варшава продовжуватиме активно допомагати Києву, попри публічні заяви.

«Україна вирішила усі наші стратегічні проблеми. І в цьому контексті потрібно розглядати решту тактичних дрібниць», — пояснив він, на що Скабеєва лише сумно подякувала експерту за чесність.