Третя окрема штурмова бригада 15 вересня розгромила 72 бригаду російських окупаційних військ, що утримували позиції в населеному пункті Андріївка в Донецькій області.

Провівши блискавичну операцію, бійці 3 ОШБр не лише зачистили всі окупаційні позиції, а й змогли поповнити обмінний фонд.

Всього за дві доби воїни з Третьої штурмової знищили піхоту 72 бригади, разом з офіцерами й значною кількістю військової техніки ворога.

Під час зачистки території командир Другого штурмового батальйону на псевдо “Сліп” попередив російських бойовиків, що або вони будуть здаватися в полон, або їх ліквідують. Він пообіцяв тим, хто здасться, погодувати їх та відправити в обмінний фонд.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тим часом командир Третьої штурмової бригади Андрій Білецький зазначив, що під час деокупації селища, коли бойовики вийшли з окопів та бліндажів, аби здаватися, російські бойовики почали бити по своїх людях.

“Під час штурму Андріївки штурмова група 2 механізованого батальйону 3 ОШБр бере чергову групу полонених, водночас противник, розуміючи, що село втрачене, а його бійці масово здаються – наказує відкрити вогонь по своїх”, – розповів Білецький.