Російський актор В’ячеслав Гришечкін помер у лікарні в Москві. Йому був 61 рік.

За даними російських ЗМІ, зірка серіалу “Солдати” перебував у московській лікарні через проблеми із серцем. Останній тиждень він провів у реанімації у вкрай тяжкому стані.

До цього Гришечкін перебував два дні у приватному реабілітаційному центрі у підмосковному Одинцові, куди його примусово відправили через проблеми з алкоголем.

Зазначається, що Гришечкін був госпіталізований із проблемами серця у стані депресії.

Перш ніж опинитися в лікарні артист мав намір вирушити до Санкт-Петербурга з пропутінським рухом “Артисти воїнам Росії”, але раптово відчув себе погано й опинився тому звернувся до лікарів.

Попередня причина смерті актора – зупинка серцевої діяльності через гострі порушення.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“6 вересня Гришечкіну стало погано: температура різко піднялася, розвинулася гіпертермія. Лікарі діагностували психічний розлад, спричинений зловживанням алкоголем. 7 вересня актора екстрено госпіталізували до інфекційного відділення однієї з підмосковних лікарень, де понад тиждень медики виборювали його життя”, – пишуть пропагандистські ЗМІ.

Гришечкін став відомим після ролі полковника Староконя у серіалі “Солдати”. Також він знімався у серіалах “Кам’янська”, “Марш Турецького”.