Українська армія більше не хоче воювати за американськими стандартами та повертається до своєї тактики. Матеріал із таким змістом напередодні вийшов у The New York Times.

Як пише авторитетне видання, кілька місяців кровопролитних боїв на півдні країни змусили ЗСУ змінювати метод відвоювання своєї території. Від спроб прориву крізь мінні поля Сили оборони перейшли до вимотування супротивника артилерією та РСЗВ.

Такий стан речей непокоїть Захід, адже повернення до старої тактики загрожує Києву швидким виснаженням запасів боєприпасів, що може зіграти на руку Кремлю.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, не виключається і сценарій повернення до ЗСУ до американської техніки ведення війни після того, як лінії оборони РФ будуть прорвані.

«Українці зараз перебувають у стані, коли вони розуміють, як вони хочуть використати свої сили. І ми починаємо бачити, як росіяни відступають», – заявив у статті генерал ВВС Брідлав.