Життя сіамських близнюків дуже непросте, але навіть такі люди вміють насолоджуватися кожним днем і бути щасливими. На власному прикладі це щодня доводять Кармен та Люпіта Андраде.

У дівчат один таз, кровоносна система та печінка на двох, але до свого тіла вони давно звикли. Сестри навчилися навіть керувати кожною своєю ногою, тому без проблем переміщуються з чотирьох років.

Більше того, одна з дівчат знайшла собі хлопця та будує з ним романтичні стосунки, тоді як друга вважає себе асексуальною.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Кармен, у якої нещодавно з’явився бойфренд Даніель, незважаючи на всі труднощі, вона планує своє подальше життя з молодим чоловіком.

«Ми обговорюємо заручини, але спочатку хотіли б пожити разом. Люпіта і я не можемо завагітніти, у нас ендометріоз, також ми приймаємо блокатори гормонів», – сказала вона.