Щойно українці встигли насолодитися весняним теплмо, як у країну знову вривається зимовий холод. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомила синоптик Наталія Діденко.

За даними фахівця, радикальна зміна погодних умов в Україні відбудеться 28-29 березня. Поступово, із заходу на схід, територією країни проповзе різке похолодання, внаслідок якого стовпчики термометрів впадуть до мінусових значень.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але на цьому березневі сюрпризи не обмежаться, адже слідом за похолоданням у більшість областей прийдуть дощі та навіть снігопади, які супроводжуватимуться вітром.

«До різкого похолодання приєднаються циклони та атмосферні фронти, підуть дощі, які через похолодання переходитимуть у сніг! Зрозуміло, що така атмосферна боротьба різних повітряних мас не обійдеться без вітру», — заявила Діденко.