Збірна України з футболу розпочала свій виступ на Євро-2024 з поразки від Румунії з рахунком 0:3. У першому матчі групового етапу, який відбувся вчора в Мюнхені, українська команда не змогла продемонструвати свій найкращий футбол і поступилася супернику.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров визнав, що його команда не відповіла очікуванням. “Ми не показали свого рівня”, – сказав Ребров на післяматчевій пресконференції.

“Футболісти відчувають, що вони зробили недостатньо”, – додав він.

Ребров закликав своїх гравців забути про цю поразку і зосередитися на наступних матчах. “Нам потрібно концентруватися на Євро, а не на попередніх успішних матчах”, – підкреслив він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Представляти Україну на цьому турнірі – це дуже важливо для нашої країни, для захисників нашої держави. Ми повинні показати наш максимум у наступних іграх, інакше нам буде дуже важко”, – сказав тренер.

Наступний матч збірна України проведе 21 червня проти Словаччини.