Крабові палички — це один з найулюбленіших смаколиків українців. Сумнівів у цьому немає жодних, адже сам за себе каже асортимент цього продукту у вітчизняних супермаркетах.

При цьому далеко не всі любителі крабових паличок знають, з чого вони готуються. Очевидно, що крабовим м’ясом у цьому виробі навіть не пахне через занадто низьку ціну.

Але що в такому випадку виступає як сировина для цього продукту?

Основою для крабових паличок є риба із білим м’ясом. Найчастіше – минтай.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Його подрібнюють і перетворюють на пастоподібний стан, який на вигляд нагадує глину або шпаклівку.

Після цього в роботу вступає спеціальний пристрій, який формує з цієї пасти щось схоже на м’ясистий матеріал з чого й роблять крабові палички.