Український репер та продюсер Потап жорстко висміяв смерть російської акторки Анастасії Заворотнюкяка померла вчора, 30 травня.

Виконавець у своєму Instagram опублікував сторіз, де різко прокоментував смерть росіянки. Репер дорікнув, що Заворотнюк від 2004 року до 2009-го знімалася у скандальному серіалі “Моя прекрасна няня”. У російській стрічці артистка грала роль няні Віки, яка приїхала з Маріуполя до Москви влаштовувати особисте життя. У серіалі українців висміювали та зображували недолугими.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Ну що, Настю, весело було грати в образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш”, — жорстко написав Потап, а також опублікував фото Заворотнюк із серіалу “Моя прекрасна няня”.

Утім, такий допис недовго протримався на сторінці репера. Потап доволі швидко видалив своє різке висловлювання про смерть Анастасії Заворотнюк. Артист не пояснив, чому це зробив. Також виконавець більше жодним чином не коментував смерть акторки.