Щоб позбутися зайвих кілограмів, важливо зосередитися на якості продуктів, які ви споживаєте, а не зосереджуватися виключно на кількості. Скорочення споживання цукру, оброблених продуктів і рафінованих зерен, а також включення до раціону цільних продуктів і яскравих овочів, за словами Eatthis, чудовий початок. Однак існує безліч маленьких хитрощів і розумних прийомів, які можуть прискорити ваш шлях до схуднення.

Рухайтеся, навіть коли відпочиваєте

Нещодавні дослідження показали, що навіть короткі періоди бездіяльності м’язів можуть суттєво сповільнити ваш метаболізм. Інтегруючи рух, наприклад, махи руками, навіть коли ви сидите на дивані, ви можете підтримувати метаболізм і продовжувати спалювати жир.

Їжте перед дзеркалом

Дослідження, опубліковане в The Journal of the Association for Consumer Research, показало, що коли люди їли нездорову їжу перед дзеркалом, вони відчували дискомфорт. Вони усвідомлювали, що ці продукти шкідливі і це призводило до прийняття більш здорових харчових рішень.

Ніколи не ходіть до магазину на порожній шлунок

Дослідження показали, що купівля продуктів на порожній шлунок може погіршити вашу здатність приймати рішення щодо вибору здорової їжі. Щоб приймати мудрі рішення, завжди добре поїжте, перш ніж вирушати за покупками.

Обирайте спортивний одяг

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вибір більш повсякденного одягу, наприклад, спортивного, може ненавмисно збільшити вашу фізичну активність протягом дня. Дослідження Американської ради з фізичних вправ показали, що носіння менш формального одягу призводить до вищого рівня щоденної фізичної активності.

Колір має значення

Колір ваших тарілок може впливати на розмір порцій. Дослідження, проведене в The Journal of Consumer Research, показало, що високий колірний контраст між їжею і тарілкою може зменшити споживання їжі. Люди, які їли з білих тарілок, споживали на 22% більше їжі, ніж ті, хто їв з тарілок контрастного кольору, наприклад, червоного.