У скандалі з найстаршою мамою України Валентиною Подвербною та її 12-річною донькою Ганною-Марією з’явилися нові подробиці.

Після того, як дитину примусово тимчасово вилучили з сім’ї після її скарг на насильство, дівчинка має намір добиватися остаточного рішення про можливість продовжити життя далеко від батьків.

Нагадаємо, раніше Анна-Марія написала в соцмережах, що мама її регулярно б’є, рве одяг і знущається, забороняючи митися і жартуючи над її косоокістю.

На даний момент дитина перебуває під наглядом фахівців і незабаром пройде лікування, щоб позбавитися своєї недуги. Але повертатися до Підвербної дівчинка не має наміру.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо суд цікавитиметься думкою Ані, то її відповідь вже відома.

«Я спілкувався сьогодні із дівчинкою. У суді вона планує звернутися до матері зі словами: “Відпусти мене. Просто відпусти», – повідомив заступник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш.