Надія Хільська поділилася трагічною історією про загибель свого чоловіка, актора Олексія Хільського, який віддав життя за Україну 17 серпня 2023 року.

Олексій служив на передовій сержантом взводу. Того фатального дня він разом з побратимами виконував бойове завдання, коли отримав поранення. Попри спроби евакуації, актор загинув внаслідок удару російського дрона-камікадзе.

“Хлопці намагалися його евакуювати, але прилетів кацапський FPV-дрон, і він загинув. Я бачила все це з екшн-камери, запис якої мені надали побратими Олексія. Я бачила все… Але й досі мені важко повірити у його смерть. Навіть приходячи на кладовище, не усвідомлюю, що він там”, – з болем поділилася акторка. 

За словами Надії, загибель чоловіка стала для неї справжньою трагедією. 17 років вони були разом, 14 з яких у шлюбі. Акторка відчуває невимовну порожнечу та намагається стримувати сльози, адже знає, що саме цього б не хотів Олексій.

“Я дуже намагаюся навчитися не плакати. Хочу згадувати Олексія світло, усміхатися. Я зараз тільки на шляху до цього”, – зізналася Надія.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Важко переживає втрату батька й донька акторки Валерія. Дівчині складно усвідомити, що тата більше немає. Проте вона намагається навчатися краще, як того хотів Олексій, та навіть планує вступати на режисерський факультет.

Надія Хільська зізналася, що зараз вчиться жити по-новому. Її головне завдання – вижити, бути підтримкою для доньки та не занапастити себе.