Окупований Крим знову втрачає черговий курортний сезон. Через побоювання нових ударів по Керченському мосту та обстрілів з боку України, туристи з Росії масово відмовляються від поїздок до Криму на травневі свята.

“Влада” Криму попередила про посилені перевірки на в’їзді на Керченський міст, що призводить до довгих черг та затримок.

Російські Telegram-канали розганяють паніку, лякаючи можливими ударами по мосту та авіаударами з боку НАТО.

Бізнес втікає, ціни на нерухомість падають: власники готелів та кафе не мають попиту, багато з них змушені закриватися. Ціни на нерухомість впали в 1,5-2 рази порівняно з 2021 роком, багато “понаїхавших” розпродають житло. Будівництво нових ЖК заморожене через брак інвесторів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Основними туристами цього сезону стануть самі кримчани, які їдуть до моря з глибини півострова. Пансіонати та санаторії заповнені за профспілковими путівками та військовими.

Кримчани очікують, що туристичний сезон буде не кращим, ніж торішній, коли попит на відпочинок в Криму різко впав. Багато хто з них не вірить у гасла “Крим з Росією назавжди” і шукають альтернативні місця для відпочинку.