Юрій Феліпенко вирушив на фронт захищати Україну

Відомий український актор Юрій Феліпенко, який прославився своєю роллю у серіалі “Обіцянка Богу”, приєднався до Збройних Сил України і вирушив на фронт для захисту країни від російських окупантів. 

Він приєднався до батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92-ї ОШБр і вже демонстрував свій військовий вишкіл разом із побратимами.

На своїй сторінці в Instagram, актор поділився з прихильниками знімками з підготовки до складання присяги, а також з фізичних тренувань разом зі своїми товаришами. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Дивно, що люди, які зовсім далекі від спорту, щодня дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до БпАК Ахіллес, самі починають робити вправи, спочатку нас було лише вісім, а зараз понад 20. Ефект побитих вікон”, — підписав він фото.

Також до лав Збройних Сил приєднався ще один відомий український актор, Костянтин Темляк, який об’єднався з Феліпенко у рішучому кроці захищати свою країну.