Астрологи прогнозують, що травень стане важливим місяцем для України, можливо, навіть переломним.

Вони вважають, що в цьому місяці відбудуться події, які наблизять країну до завершення російської агресії.

Аналізуючи астрологічні аспекти, Анна та Олексій Суханови заявили у коментарі для УНІАН, що з 17 травня 2024 року починається сприятливий підперіод, пов’язаний з Сонцем. Вони вважають, що цей період завершиться перемогою України в війні і триватиме до 5 березня 2025 року.

“З 17 травня 2024 року в Україні закінчується складний астрологічний період, який тривав з 16 вересня 2021 року. Новий підперіод Сонця у гороскопі України відбирає ворогів і проблеми з натальної карти країни. Паралельно з цим періодом, за основною картою України, наступатимуть сприятливі астрологічні періоди, які змінюватимуться майже до кінця 2024 року”, — розповіли Суханови.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

З 28 квітня 2024 року до 25 червня 2024 року передбачається ще більш продуктивний період для України, який може призвести до стратегічного перелому і звільнення територій, які були захоплені російськими військами.

“Аналізуючи річну карту України, ми бачимо аналогічні тенденції, які були під час звільнення Харківської області у 2022 році. Хоча зараз офіційно не оголошується про плани наступальних дій, ми можемо припустити, що такі плани готуються”, — додали експерти.