Котлети вважаються однією з найпоширеніших м’ясних страв у світі, і їх у тому чи іншому вигляді готують мільйони людей. При цьому багато хто стикається з проблемою — страва виходить сухою та прісною.

Щоб цього уникнути, досвідчені кулінари мають на озброєнні один секрет, завдяки якому котлети завжди виходять ніжними та дуже соковитими.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Йдеться про використання газованої води як додаткового інгредієнта у фарші. Рідину необхідно влити в основу м’яса на етапі змішування всіх інгредієнтів.

Завдяки бульбашкам фарш насититься киснем і структура м’яса стане буквально повітряною. Для такого ефекту, за словами фахівців, потрібно не більше 100 мл сильногазованої води.