Капуста – ідеальний продукт для приготування салатів, закусок, а також млинців, пирогів, вареників та запіканок!
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 600-700 г
- перець солодкий червоний – 1 шт.
- морква терта – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- яйця – 3 шт.
- пшоняне борошно – 2-3 ст.л.
- часник – 2 зуб.
- сіль – дрібка
- перець гострий мелений – дрібка
Спосіб приготування:
Капусту дрібно нарізаємо, заливаємо окропом, відставляємо на 10 хвилин, щоб вона стала м’якою. Після відкидаємо на друшляк, даємо воді повністю збігти.
Цибулю з моркву та перцем обсмажуємо до м’якості, додаємо в капусту.
Туди ж додаємо яйця, спеції, борошно та перемішуємо.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Викладаємо суміш на сковороду, смажимо із двох сторін до золотистості.
Пиріг готовий!
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение