Капуста – ідеальний продукт для приготування салатів, закусок, а також млинців, пирогів, вареників та запіканок!

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 600-700 г
  • перець солодкий червоний – 1 шт.
  • морква терта – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • пшоняне борошно – 2-3 ст.л.
  • часник – 2 зуб.
  • сіль – дрібка
  • перець гострий мелений – дрібка

Спосіб приготування:

Капусту дрібно нарізаємо, заливаємо окропом, відставляємо на 10 хвилин, щоб вона стала м’якою. Після відкидаємо на друшляк, даємо воді повністю збігти.

Цибулю з моркву та перцем обсмажуємо до м’якості, додаємо в капусту.

Туди ж додаємо яйця, спеції, борошно та перемішуємо.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Викладаємо суміш на сковороду, смажимо із двох сторін до золотистості.

Пиріг готовий!