Пекінська капуста може бути основою для приготування лінивих голубців, а також салатів та закусок. До того ж вона чудово поєднується з усіма овочами, м’ясом, морепродуктами.

Фуд-блогерка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та легкого салату з пекінської капусти, з філе та без майонезу.

Інгредієнти:

  • пекінська капуста – 1/2 шт. (середня капуста) – 300 г
  • консервований ананас – 1 банка
  • куряче смажене філе – 300 г

Для заправки:

  • сіль – 1 ч. л. (без гірки)
  • гірчиця – 1 ч. л.
  • йогурт густий (краще 8%) – 4 ст. л. (З гіркою)

Для маринаду для курячого філе:

  • копчена паприка – 1 ч. л.
  • каррі – 1 ч. л.
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • соєвий соус – 2-3 ст. л.
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

Капусту нарізаємо довільно, перекладаємо у глибоку миску, зручну для змішування.

Куряче філе промиваємо, протираємо, додаємо спеції і обсмажуємо на розпеченій сковороді, додавши олію до готовності, смажимо при закритій кришці на невеликому вогні, постійно перевертаючи. Потім перекладаємо на тарілку і охолоджуємо до кімнатної температури і нарізаємо, перекладаємо в миску до капусти.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Консервовані ананаси нарізаємо шматочками, перекладаємо в миску до інших інгредієнтів.

Для заправки: до густого йогурту додаємо гірчицю середньої гостроти, сіль і добре перемішуємо.

Додаємо до нарізаних інгредієнтів у миску та перемішуємо.