Булгур є дуже цінною крупою, яку можна варити та готувати на сковороді. Для того, щоб вона була розсипчастою, потрібно готувати крупу до випаровування води.
Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачного смаженого булгуру з вершковим маслом та спеціями.

Інгредієнти:
- булгур – 100 г
- вершкове масло – 20 г
- спеції – за смаком
- сіль
- окріп
Спосіб приготування:
1. Добре промиваємо крупу та обсмажуємо на вершковому маслі 5 хвилин.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
2. Додаємо сіль по спеції, перемішуємо і смажимо ще 5-7 хвилин.
3. Після заливаємо окропом крупу (вода повинна повністю покрити крупу) і готуємо на середньому вогні до повного випаровування і поглинання води.