Булгур є дуже цінною крупою, яку можна варити та готувати на сковороді. Для того, щоб вона була розсипчастою, потрібно готувати крупу до випаровування води.

Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачного смаженого булгуру з вершковим маслом та спеціями.

Інгредієнти:

  • булгур – 100 г
  • вершкове масло – 20 г
  • спеції – за смаком
  • сіль
  • окріп

Спосіб приготування:

1. Добре промиваємо крупу та обсмажуємо на вершковому маслі 5 хвилин.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

2. Додаємо сіль по спеції, перемішуємо і смажимо ще 5-7 хвилин.

3. Після заливаємо окропом крупу (вода повинна повністю покрити крупу) і готуємо на середньому вогні до повного випаровування і поглинання води.