Український гуморист, учасник “Кварталу 95” Юрій Ткач висловився щодо чуток про розлучення своєї куми – балерини та народної артистки України Катерини Кухар. Її чоловік Олександр Стоянов просуває в Європі російську культуру.

Як повідомлялося раніше, компанія Grand Kyiv Ballet, якою керує артист балету, виступає з “Лебединим озером” на сценах європейських міст. Юрій Ткач лаконічно відповів на запитання щодо стосунків Кухар та Стоянова у програмі “Ранок у великому місті”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Це все чутки. Не знаю”, – сказав гуморист, додавши, що зараз рідко спілкується з кумою. “На жаль, ми так близько не спілкуємося. Але телефонуємо одне одному, все нормально”, – додав він.

Про проблеми у шлюбі Кухар та Стоянова фанати заговорили ще у 2023 році. У квітні 2024-го балерина заявила, що вони з чоловіком “йдуть різними шляхами” й вона ніяк не може вплинути на його діяльність. Однак офіційно подружжя не підтвердило та не спростувало чутки про розлучення.