Підполковник російської армії та екскомандир 72-ї мотострілецької бригади зс рф Роман Вінівітін розповів, що солдати піддаються регулярним знущанням, побиттям та ґвалтуванням.

Вінівітін сам не так давно побував у полоні бійців ПВК “Вагнер”, а після цього опублікував викривальне відео у соцмережах.

За його словами, коли російські солдати перебували на Бахмутському напрямку, то найманці Євгена Пригожина піддавали їх різному роду знущань, серед яких і сексуального характеру.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Колишній комбриг поскаржився, що російського солдата з одного підрозділів “опустили” (зґвалтували) і той вчинив самогубство. Також вагнерівці викрадали військових, використовували їх як рабів, фізично знущалися, катували принижували честь та гідність, а після обмінювати на боєприпаси.

Бійці Пригожина навіть викрали начальника штабу гаубичного дивізіону, якого зв’язали, побили та забрали в нього автомобіль.