Один із головних рупорів Кремля Володимир Соловйов заістерив, оскільки бідні російські громадяни зраділи ударам безпілотників по елітних районах Підмосков’я, зокрема Рубльовки.

В етері свого пропагандистського шоу він заявив, що росіяни з різних регіонів РФ не люблять москвичів. Оскільки все фінансування йде до москви.

Соловйов намагався переконати, що на Рубльовці живуть такі ж самі люди, як в інших районах. Не всі москвичі дуже вимогливі, п’ють смузі та їдять фалафелі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також Соловйов “покарав” і мешканців Москви через те, що вони нібито розганяють паніку черед мешканців російського столиці. А хто підтримав це, то треба притягувати до відповідальності.

Росіян ж він закликав не робити вкидів, а ділитися перевіреною інформацією. Не так давно пропагандист Соловйов закликав знищити низку українських міст – Київ, Одесу, Дніпро, Львів та Івано-Франківськ у відповідь на атаки дронів по Москві.