У Південному Уельсі в Австралії 22-річний Деклан Фуллер випадково дізнався, що його дружина Стефані зраджує його. До того, ж з його рідним батьком Дарреном, який приїхав до них в гості пожити деякий час.

Чоловік каже, що дізнався про зраду, коли переглядав кадри з камери відеоспостереження, встановленої у їхньому будинку. Він помітив, як Стефані заходить до спальні його 44-річного батька, а потім звідти доносилися характерні звуки, що свідчили про секс між коханцями.

Коли ж чоловік спитав у своєї дівчини, що це могло означати, вона набрехала йому, що вони просто “дивилися Сімпсонів по телевізору”.

“Це схоже на сюжет серіалу EastEnders. Це не нормально”, – прокоментував ситуацію Деклан у коментарі для TheSun. Також він здивований вчинком свого батька.

Коли він мав підозри про зраду, то вирішив встановити таємні камери у будинку і зняв на відео “секс-сеанси” батька й своєї дружини. Деклан подав на розлучення.

Сама Стефані заявила TheSun, що не зраджувала, а почала зустрічатися з його батьком вже після розлучення з Декланом.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Раніше пара разом виховувала дворічну доньку Віллоу. А тепер Стефані й батько Деклана переїхали й живуть разом окремо. До того ж Стефані завагітніла від батька Деклана та вже повідомила йому, що у них народиться двійня.

Зраджений чоловік прокоментував це так: “Я відчуваю себе зрадженим, але мені краще без них двох”.

Тим часом безробітні Даррен і Стефані зараз живуть разом у Понтігвейті, поблизу Понтіпрідда.