Окупанти в Маріуполі продовжують знищувати місто, зокрема, цілий квартал, відомий як “Стадіон”. Це призводить до того, що місцеві мешканці опиняються без житла, адже під час зносу будинків їх не враховують.

У міській раді Маріуполя повідомили, що жителі Лівобережного району, де розташований цей квартал, марно звертаються до окупантів з проханнями про допомогу. Їхні будинки попали в список на знесення, але обіцяні компенсації та нове житло отримати не можна через зайнятість окупантів будівництвом іпотечного житла для росіян.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Знос будівель триває на вулицях Азовстальській, Ломізова, Морському бульварі та бульварі Меотиди. Під знесення потрапили не лише житлові будинки, а й дитячі садки та школа №56.

Місцеві мешканці звертаються до окупантів з проханням надати їм нове житло, оскільки вони втратили свої оселі і зараз примушені знаходити тимчасові притулки у знайомих або родичів. Однак окупанти ігнорують їхні прохання, продовжуючи будівництво іпотечного житла для своїх земляків, і залишають місцевих жителів безпорадними на вулицях.