Український співак Олег Винник ретельно приховує своє особисте життя та не ділиться подробицями. Проте артист має єдиного спадкоємця.

Як з’ясували журналісти, Винник мав не тільки професійні, але й романтичні стосунки зі своєю бек-вокалісткою Таюне (Таїсія Сватко).

В 2018 році ЗМІ розпитали односельчан зірок та дізналися, що пара перебуває у шлюбі ще від студентських часів. Кажуть, що в пари є навіть спільний 19-річний син.

Олег Винник також підтверджував, що має дитину. Зокрема в 2005 році, коли артист працював в німецькому театрі та ще не був відомим, розповів в інтерв’ю німецькому виданню, що виховує сина. Проте після Винник мовчав про особисте життя.

Джерела стверджують, що сина співак звати Юліан і мешкає він в Німеччині. Там же ж хлопчик навчається в університеті та професійно займається плаванням, у чому досяг значних успіхів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Син Винника брав участь у різних чемпіонатах у Північній Німеччині, а 2020 року посів призове місце в запливі вільним стилем. Дані та фото містяться на сайті спортивного клубу Шарлоттенбург, учасником якого Юліан є від 2016 року. Утім, розгледіти Юліана важко, оскільки він у резиновій шапочці та купальних окулярах.

Загалом хлопець не публічний, а в соцмережах його немає. Сам Винник нічого не розповідає про сина.