У сім’ях російських військових, розквартованих на Придністров’ї, поширюються панічні настрої. Про це повідомив речник оперативного командування “Південь” Владислав Назаров.

За словами представника ЗСУ, приводом для паніки стала активізація української армії на кордонах ПМР, у зв’язку з чим військовослужбовці ЗС РФ, які проходять службу в невизнаній республіці, можуть бути відправлені воювати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Контингент, який роками служив у спокійних майже в курортних умовах – фрукти, овочі, вино, помірний клімат лагідного півдня, підвищене грошове забезпечення в рамках закордонного відрядження – виявився перед жорсткою реальністю: виконувати бойове завдання”, – зазначив Назаров, додавши, що дружини російських військовослужбовців тепер «ховають їх у підвалах і накачують алкоголем, щоб ті не виходили на службу».