Молодий столичний учитель став зіркою соцмереж із мільйонними переглядами. А все завдяки нестандартній подачі матеріалу, яка підкорила учнів по всій Україні.

Як пише ТСН, 25-річний Руслан Циганков ніколи не планував ставати педагогом і до школи потрапив майже випадково, але швидко знайшов себе у сфері освіти й став справжнім улюбленцем дітей.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На цей час він працює в ліцеї ім. Сервантеса, викладаючи інформатику та фізику. Паралельно Руслан також знімає в TikTok відео з навчального матеріалу та особливості шкільного життя. Деякі з них набирають сотні тисяч переглядів.

«Я по приколу вирішив, що можна знімати. І якось воно пішло. Але це необов’язково. Головне – це любити працювати з дітьми», – зізнався молодий педагог.

@ruslan.tsyhankov Вирішив зробити сюрприз дітям) Як вам ідея? #молодийвчитель #школаукраїна #учні #вчитель #інформатик #фізик ♬ оригінальний звук – Руслан Ігорович👨‍🏫