Росія не змогла налагодити повноцінну роботу колишнього заводу Nissan після виходу з країни-агресора японської компанії. Раніше Москва оголошувала про запуск підприємства, але нещодавно воно знову пішло у простій у зв’язку з чим три сотні співробітників довелося розпустити.

Спочатку на заводі планувалося проведення “викруткового” складання китайських позашляховиків Тіго7, але в останній момент китайці відмовилися йти на ризик через позицію США.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Річ у тім, що нещодавно Мінфін США знову попередив усі банки, які співпрацюють з РФ, про введення «калікаючих санкцій», а до таких сигналів у Пекіні ставляться дуже серйозно.

Росія займає лише 4% у торгівлі КНР і перебуває за цим показником на рівні В’єтнаму. У зв’язку з цим влада Китаю вирішила не ризикувати великим цілим заради малого окремого.