Камілла Паркер-Боулз і леді Діана під час спільної прогулянки потрапили в об’єктив папараці в Ладлоу у жовтні 1980 року. Це було у часи, коли Камілла була коханкою сина Єлизавети II.

Якось принцеса Уельська про цю зустріч розповідала своєму біографу Ендрю Мортону, що вперше зустрілася з Каміллою, коли їй було 19 рокі.

Мортон у книзі “Діана: її правдива історія” згадував, що Діана сказала: «Я зустріла її дуже рано. І я була небезпекою. Я була дуже молодою дівчиною і була загрозою».

Камілла 1981 року запросила Діану на ланч. Принцеса Уельська вважає, що коханка Карла хотіла оцінити суперницю. 

“Ми пообідали. Це справді було дуже непросто. Камілла запитала мене: “Адже ти не збираєшся їздити на полювання, коли переїдеш у Хайгроув, чи не так?”. Я відповіла: “ні”. Тоді вона сказала: “Я просто хотіла знати”.

Річ у тім, що Камілла мала спільне з Карлом хобі – це було полювання. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тож можливо, що Камілла перевіряла, наскільки суперниця може стати близька до її коханця.  

Діана також наголошувала, що не довіряла Карлу із самого початку: «Мені здавалося, він дзвонив Каміллі кожні 5 хвилин, щоб порадитися, що йому робити з нашим шлюбом».