На борту вертольота Ебрагіма Раїсі, який розбився в Ірані, був також громадянин Росії, приховування інформації про якого було дуже важливим для Москви.

Як розповів аналітик групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко, з представниками іранської влади летів такий собі Кручов, який, ймовірно, стосувався ядерної програми Тегерана.

Аналітик звернув увагу, що про росіянина серед загиблих в авіакатастрофі писали грузинські та індійські ЗМІ, але у російських джерелах про це не сказали жодного слова.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Водночас відразу ж після появи інформації про катастрофу вертольота в Москві екстрено скликали засідання Ради безпеки за участю Путіна.

«І весь цей натовп був зібраний тільки для того, щоб висловити стурбованість долею Раїсі та запропонувати допомогти у пошуках?», — поставив риторичне запитання Коваленко.