Відбивні з курячого філе – всіма улюблена страва. Ідеально підійдуть для обіду чи до святкового столу. Підготуйте відбивні та обсмажте їх у клярі. Запечіть під “шубою” з ароматними грибами і сирною скоринкою.
Інгредієнти:
- філе куряче – 800 г
- яйце – 2 шт.
- борошно – 100 г
- сир пармезан – 150 г
- вершки 15-20% – 150 мл
- печериці – 300 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- горіх мускатний – щіпка
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізаємо на шматки завширшки близько одного сантиметра. Відбиваємо через харчову плівку кухонним молоточком з обох боків. Солимо і перчимо. Кожне філе обвалюємо в муці, потім – у збитому яйці. Обсмажуємо на розпеченій сковороді з олією до золотавого кольору.
Печериці та цибулю очищуємо і промиваємо. Гриби нарізаємо пластинами, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо на олії до готовності. Додаємо сіль і мускатний горіх. Перемішуємо. Вливаємо вершки і тушкуємо до загусання.
Сир натираємо на великій тертці.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Викладаємо обсмажені курячі відбивні на деко, застелене пергаментом, зверху розподіляємо обсмажені гриби та посипаємо сиром.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.