Здійснивши захоплення Авдіївки, окупанти продовжили повільний поступ на захід і зараз фактично впритул опинилися біля стін ще одного великого аванпосту української армії на Донбасі. Йдеться про Часовий Яр.

Зараз місто, через багатомісячний обстріл, перетворено на справжні руїни і від 13 тисячного населення там залишилося не більше семи сотень людей. З усім тим, для країни-агресора цей зруйнований населений пункт є метою номер один і на її захоплення Москва направила всі ресурси.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як пише The New York Times, причина такої завзятості росіян криється у значенні можливостей, які можуть відкритися перед ними під час захоплення Часового Яру.

У такому разі перед ворогом виявиться як на долоні Костянтинівка — один із головних логістичних вузлів ЗСУ. Противник зможе взяти під вогневий контроль саме місто та всі маршрути до нього.